Kaartverkoop ‘Music for Freedom’ gestart

Print
Kaartverkoop ‘Music for Freedom’ gestart

Een Engelse ‘carrier’ bij de bevrijding van Beegden. Afbeelding: Harmonie Crescendo

Beegden -

Harmonie Crescendo presenteert de muzikale totaalvoorstelling ‘Music for Freedom’ op zaterdag 16 november in gemeenschapshuis ’t Leuke. ‘Music for Freedom’ is een onderdeel van het weekend ‘Beegden Bevrijd!’ De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Tijdens het eerste deel van de avond verhaalt Harmonie Crescendo muzikaal het verloop van de oorlogsjaren in Beegden waarbij de muziek met beamerbeelden wordt ondersteund. Violiste Janne Sars uit Roermond soleert tijdens ‘Theme from Schindler’s List’ uit de gelijknamige film. Marjolein Heijltjes vertolkt met de harmonie enkele nummers van Vera Lynn en Marlène Dietrich. De verhaallijn tijdens het concert wordt door het duo Peet & Maan gebracht in de vorm van historische anekdotes en oorlogsmemoires. Na een korte pauze wordt het bevrijdingsfeest voortgezet met een optreden van BigBandBeeg en met vocale ondersteuning van Marjolein Heijltjes. evenementen.

Bij de ATEP (Drogisterij Delissen) in Beegden en online zijn inmiddels entreekaarten te koop. De avond start 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.