Zangvereniging Oranje Schinveld huldigt jubilarissen

Print
Zangvereniging Oranje Schinveld huldigt jubilarissen

Zangvereniging Oranje zette haar jubilarissen in het zonnetje. Afbeelding: Zangvereniging Oranje

Schinveld -

Zangvereniging Oranje uit Schinveld vierde zaterdag 12 oktober haar jaarlijkse feestavond en huldigde haar jubilarissen.

De avond begon met de opluistering van H.Mis waarbij twee muziekwerken als première werden uitgevoerd: Frieden en Hakuna Mungu. Aansluitend werd in FaSiLa een warm buffet genuttigd. Daarna werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Herman Vermeer en Jo Gielen werden bedankt voor respectievelijk 15 en 20 jaar lidmaatschap. De meeste aandacht ging uit naar Martin Hurkens, die 30 jaar lid is, en naar de verdiensten van Harrie Marx, die liefst een halve eeuw lid is. Het merendeel van die tijd is Harrie Marx bestuurslid en muziekarchivaris geweest.

Als toegift was er een muzikale bijdrage van Math Schiffelers en Martin Hurkens, zowel solistisch als in duet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen