Euregio Rijn-Waal

Stemmen op inzendingen fotowedstrijd Blik over de grens

Print
Stemmen op inzendingen fotowedstrijd Blik over de grens

Een van de inzendingen van de fotowedstrijd Blik over de grens.

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen -

De Euregio Rijn-Waal maakt op 16 december de winnaars bekend van de jaarlijkse fotowedstrijd. Hobbyfotografen uit Nederland en Duitsland hebben foto’s ingestuurd waarop nog tot en met 15 november gestemd kan worden.

Het thema voor dit jaar is Blik over de grens. De organisatie van de Euregio fotowedstrijd vroeg deelnemers letterlijk een blik over de grens te werpen en hun mooiste plek aan de andere kant van de grens ‘op de gevoelige plaat’ vast te leggen. Aan de oproep werd door 35 verschillende fotografen gehoor gegeven. Samen stuurden zij ongeveer honderd foto’s in. Inwoners van de Euregio Rijn-Waal kunnen tot en met 15 november via www.euregio.org/fotowedstrijd2019 een stem uitbrengen op een Nederlandse èn een Duitse inzending. De twee Nederlands en de twee Duitse foto´s met de meeste stemmen winnen de wedstrijd. De winnaars worden gehuldigd tijdens de Eindejaarsbijeenkomst op 16 december. Er zijn prijzen van 100 en 200 euro voor de tweede en eerste plaats.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen