Achtervolgde mannen reden in gestolen auto naar Weert

Print
Achtervolgde mannen reden in gestolen auto naar Weert

Politie bij het achtervolgde voertuig. Afbeelding: Nederweert24

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De twee mannen die door de politie tot in Weert zijn achtervolgd, zouden in een gestolen auto met valse kentekenplaten hebben gereden. Ze worden verdacht van heling.

De twee verdachten zijn vrijdag op vrije voeten gesteld en moeten op 17 december voor de politierechter verschijnen. Het tweetal negeerde donderdag een stopteken van de politie op de Leenderweg in Eindhoven waarna de achtervolging werd ingezet. Op de Eindhovenseweg in Weert is het voertuig met de verdachten door de politie tot stilstand gebracht en heeft de politie waarschuwingsschoten gelost om te voorkomen dat het tweetal er te voet vandoor ging.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen