Man sluipt atelier binnen en valt in slaap op matras

Print
Man sluipt atelier binnen en valt in slaap op matras

Insluiper wordt aangehouden door politie. Afbeelding: BD/Politie Tilburg-centrum

Een 23-jarige man liet zich zaterdag wel erg makkelijk oppakken nadat hij een atelier in Tilburg was binnengeslopen. De man lag daar ‘s ochtends nog te slapen.

De eigenaren van een voormalige kerk hadden rond 09.35 uur ‘s ochtends ontdekt dat iemand het pand was binnengeslopen. Hij lag daar te slapen. De politie werd gebeld en ze kwamen op de melding af.

In het atelier lagen spullen die niet van de pandeigenaren waren. Er was een greep gedaan uit de koelkast, kasten waren geopend en er leken enkele spullen klaar te staan om mee te nemen.

De verdachte werd op een bovenverdieping aangetroffen. Het gaat om een 23-jarige man zonder vaste woon -of verblijfplaats. De verleiding van het bed kon hij blijkbaar niet meer weerstaan. Daar is hij op in slaap gevallen. Hij is aangehouden en er wordt onderzocht hoe hij binnen is gekomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen