Een nederlaag voor handbalsters van V&L: 30-19

Print
Een nederlaag voor handbalsters van V&L: 30-19

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De handbalsters van Geonius/V&L hebben zaterdagavond op bezoek bij concurrent Borhave een pak slaag gekregen. Het werd 30-19 voor de thuisploeg.

Het duel was belangrijk om de onderste plaatsen in de eredivisie te verlaten. Tot 16-15 ging de strijd gelijk op, maar in het tweede deel van de wedstrijd scoorden de bezoekers nog maar viermaal.

V&L blijft daardoor zevende met slechts twee punten voorsprong op de nummer laatst DSVD. Die ploeg komt volgende week naar Geleen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen