Video: Grote brand in garagebedrijf Brunssum

Print

Brandweerwoordvoerder Leon Eummelen over de brand in een autobedrijf in Brunssum. Video: Track ‘88

Brunssum -

Bij een garagebedrijf in Brunssum heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand gewoed.

De brand brak rond de klok van kwart voor drie uit in een garagebedrijf aan de Haefland. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Bij de brand kwam veel rook vrij. ,,Blijf uit de rook”, waarschuwde de brandweer.

Om 03.45 uur was de brand onder controle. Er vielen geen gewonden. Hoe brand is ontstaan is vooralsnog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

Lees ook: Politie: ‘Brand in autobedrijf in Brunssum aangestoken’

Eerdere brand bij autobedrijf

Op het industrieterrein brak begin oktober ook al brand uit in het autobedrijf SJ Cars van de vermeende drugscrimineel Tony P. (46). Een ruit van het pand was ingeslagen en de voorgevel stond in brand. Er zou sprake zijn geweest van veel rookontwikkeling. De eigenaar van de autohandel in luxe tweedehands auto’s, Tony P. die in Kinrooi woont, zit sinds juni in België in de cel vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een internationale drugszaak. Eind september brandde de zonnestudio Sun Valley van de vrouw van de garagehouder aan het Wilhelminaplein in Roermond helemaal uit.

De politie onderzoekt de zaak.

Video: Grote brand in garagebedrijf Brunssum
Foto: Arnaud Nilwik

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen