Jubilerende Popronde brengt meer dan dertig acts naar Venray

Print
Jubilerende Popronde brengt meer dan dertig acts naar Venray

Alison’s Fall is een van de optredende bands tijdens de Popronde Venray. Afbeelding: Madison Boshuijer

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, bestaat 25 jaar en doet op zondag 3 november Venray aan. Op elf verschillende locaties in en rond het centrum treden vanaf 13.30 uur tweeëndertig acts voor het voetlicht.

In 1994 stond Nijmegen aan de vooravond van de allereerste editie van de Popronde. De afgelopen 25 jaar heeft het festival meer dan 2000 acts een podium gegeven en bijna 15.000 optredens georganiseerd. Venray is één van de 41 steden waar de Popronde dit jaar neerstrijkt.

Popronde Venray wordt om 13.30 uur geopend bij J&R Schoenen met een optreden van Laura, bekend van The Voice of Holland. Andere deelnemende locaties zijn café Hulsman, The B, Proeflokaal Goesting, de Artiest, Kaffee Met, café de Uitmarkt, de Klokkenluider, Gastrobar TOF, de studio van Omroep Venray en restaurant De Taaafel.

Het publiek kan zondag 3 november gaan kijken en luisteren naar onder anderen Foxlane, Port of Call, Simon Keats, The Vices, Bony Macaroni, Joan Franka, Lorrén, Áslaug, NEMSIS, Three Little Clouds en Alison’s Fall.

Popronde Venray is gratis toegankelijk. Programmaflyers en infomagazines zijn te verkrijgen bij de deelnemende locaties.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen