Dostojevski kwartet concerteert in hoofdburcht Kasteel Daelenbroeck

Print
Dostojevski kwartet concerteert in hoofdburcht Kasteel Daelenbroeck

Het Dostojevski kwartet is zondag te gast in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Afbeelding: Tess Photography

Herkenbosch -

Op uitnodiging van de Stichting Kasteelconcerten landgoed Kasteel Daelenbroeck verzorgt het Dostojevski Kwartet zondag 27 oktober een optreden in de hoofdburcht van het kasteel in Herkenbosch.

Het Dostojevski kwartet wordt gevormd door Julia Kleinsmann (viool), Charlotte Basalo Vazquez (viool), Lisa Eggen (altviool) en Emma Kroon (cello). In de hoofdburcht van Kasteel Daelenbroeck brengen ze werken ten gehore van onder anderen Beethoven, Prokofjev en Bosmans. Het viertal behaalde afgelopen jaren op binnen- en buitenlandse podia en festivals grote prijzen.

Het optreden begint om 12.15 uur. Kaarten zijn vanaf 11.00 uur aan de kassa verkrijgbaar en kosten 18 euro. Voor jongeren tot 15 jaar kost een ticket 5 euro. Vooraf kaarten reserveren kan via: delouw.wim@planet.nl / 0475-537773; mtgoebbels@hetnet.nl / 0475-532809 of arongen@home.nl / 0475-532575.

Kijk voor meer informatie op de website www.daelenbroeckconcerten.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen