Bibliotheek Gulpen-Wittem houdt ledenactie

Print
Bibliotheek Gulpen-Wittem houdt ledenactie

Afbeelding: ING Image

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

In de maand november heeft bibliotheek Gulpen-Wittem een ledenactie. Iedereen die lid wordt van onze bibliotheek krijgt 25 procent korting op een jaarabonnement. De korting geldt voor alle abonnementsvormen, maar geldt alleen in de maand november.

Daarnaast krijgen leden, in het kader van Nederland Leest, een boek van Jan Wolkers cadeau. Dit boek bevat een bloemlezing van natuurverhalen met als titel Winterbloei, deels gepubliceerd en deels ongepubliceerd werk van Wolkers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen