Ook geen treinverkeer tussen Roermond en Sittard

Print
Ook geen treinverkeer tussen Roermond en Sittard

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar -

Nadat eerder zondagavond al het treinverkeer werd stilgelegd tussen Sittard en Maastricht, is er nu ook geen treinverkeer meer mogelijk tussen Roermond en Sittard.

Dat komt door een seinstoring. De extra reistijd kan oplopen tot een half uur. De storing duurt naar verwachting tot half twaalf. Er rijden stopbussen tussen Roermond, Echt, Susteren en Sittard.

Ook tussen Sittard en Maastricht rijden geen treinen. Dat wordt veroorzaakt door een aanrijding met een persoon in Bunde. Arriva zet op dit traject vervangend busvervoer in om reizigers toch op hun plaats van bestemming te krijgen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen