Politieachtervolging eindigt in grasveld, 29-jarige man aangehouden

Print
Politieachtervolging eindigt in grasveld, 29-jarige man aangehouden

Afbeelding: Politie Landelijke Eenheid Zuidoost

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Herten -

Een politieachtervolging die in Roermond begon, is zaterdag- op zondagnacht geëindigd in een grasveld in Herten. Een 29-jarige man uit Sittard-Geleen is aangehouden.

Agenten zagen op de Rijksweg in Roermond een auto rijden die hen opviel. Toen zij het voertuig wilden controleren, ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Daarop zette de politie de achtervolging in op de man.

Die achtervolging eindigde in een grasveld in Herten. De 29-jarige bestuurder uit Sittard-Geleen kon worden aangehouden. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol. De man kreeg meerdere processen-verbaal die hem ongeveer 3500 euro gaan kosten en hij wordt aangemeld voor een educatieve maatregel bij het CBR. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen