Nieuw restaurant geopend in Fortuna-stadion

Print
Nieuw restaurant geopend in Fortuna-stadion

Het interieur van het nieuwe restaurant. Afbeelding: Facebook Kodoo Sittard

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In het Fortuna-stadion in Sittard is het wereldrestaurant Kodoo officieel geopend.

De horecazaak, met ruim 580 zitplaatsen, biedt tegen een all-in prijs een grote hoeveelheid wereldse gerechten aan.

De exploitatie van het wereldrestaurant is in handen van de 26-jarige eigenaar Andy Chen en zijn familie. Naast het restaurant in Sittard runt de familie ook Kodoo Valkenburg, een sushi-restaurant.

Ander publiek

Het stadsbestuur twijfelde enige tijd om een vergunning te verlenen. Eigenaar Chen kreeg veel vragen van de gemeente over het effect van zo’n restaurant op de centra van Sittard en Geleen. Chen denkt dat zijn concept een heel ander soort publiek trekt dan de kleinschalige restaurants in de stadscentra.

Het nieuwe restaurant aan de Barcelonastraat in Sittard werkt volgens een zogeheten all-in formule. Tegen een vaste prijs kunnen klanten eten en drinken en onbeperkt kiezen uit een groot scala aan wereldgerechten. De gerechten worden zo veel mogelijk in de open keuken ter plekke bereid en geserveerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen