Grote kienavond in ’s Gravenvoeren

Print
Grote kienavond in ’s Gravenvoeren

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Dansgroep de Waggelerre houdt op zaterdag 26 oktober een grote kienavond in ’s Gravenvoeren. Ze doen dit om geld in te zamelen voor hun deelname aan het Europees Kampioenschap in mei 2020.

Tijdens de kienavond zijn verschillende prijzen te winnen waaronder een reischeque. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van de dansgroep of aan de avondkassa. Er zijn drie soorten kaarten verkrijgbaar: kleine kienkaarten voor 2,50 euro per stuk, grote kienkaarten voor 5 euro per stuk en dubbele kienkaarten voor 16 euro per stuk. Het kienen begint om 19.30 uur, de deuren openen om 18.30 uur in de Kursaal aan de Boomstraat in ’s Gravenvoeren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen