Keukenbedrijf in voormalige autoshowroom Zuidsingel Venray

Print
Keukenbedrijf in voormalige autoshowroom Zuidsingel Venray

De voormalige autoshowroom van Nabuurs aan de Zuidsingel in Venray is na twee jaar verkocht. Afbeelding: Boek & Offermans Makelaars

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Na twee jaar leegstand is er een nieuwe bestemming voor de voormalige autoshowroom met garage aan de Zuidsingel in Venray. De bedrijfsruimte is gekocht door keukenbedrijf Peter Nellen Keukens.

Het pand van ruim 1100 vierkante meter wordt de komende tijd verbouwd zodat er een showroom en werkplaats van het keukenbedrijf in gevestigd kunnen worden. Het keukenbedrijf, opgericht in 1998, is nu gevestigd op bedrijventerrein De Hulst in Oostrum.

Het pand aan de Zuidsingel was jarenlang het adres van autogarage Nabuurs dat in 2017 uit Venray vertrok om alle werkzaamheden te concentreren op haar hoofdvestiging in Cuijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen