Paardensportcentrum Kronenberg uitgebreid met Emmers Equestrian

Print
Paardensportcentrum Kronenberg uitgebreid met Emmers Equestrian

De nieuwe winkel van Emmers Equestrian maakt de paardensportzone rondom Equestrian Centre de Peelbergen weer een stukje completer. Afbeelding: Emmers Equestrian

Kronenberg -

Op de terreinen rondom Equestrian Centre de Peelbergen aan de Travers in Kronenberg vindt komend weekend de officiële opening van een nieuwe loot aan de tak paardensportzone plaats. Met de komst van paardensportwinkel Emmers Equestrian is het kloppend hart van de Limburgse paardensport weer een stukje completer.

Na hun winkels in Hamont en Sentower Park Oudsbergen in België en een webshop heeft de familie Emmers nu de oversteek over de grens gemaakt voor een filiaal in Nederland. De nieuwe vestiging naast De Peelbergen is sinds 14 september open. Om de winkel bij het grote publiek onder de aandacht te brengen is er 25, 26 en 27 oktober een feestelijke opening met (win)acties en kortingen. „De Peelbergen is goed op weg om hét hippisch mekka te worden van de nationale en internationale paardensport. Om daar een winkel te openen, dichtbij onze doelgroep, is een droom die uitkomt”, aldus zaakvoerster Chris Emmers. De winkel is ruim 1000 vierkante meter groot en biedt een uitgebreid assortiment hippische en lifestyle producten en diensten. Emmers: „We richten ons voornamelijk op het midden- en hogere assortiment. Onze klanten zijn echt sportgericht bezig. Omdat op De Peelbergen bijna wekelijks evenementen plaatsvinden, kunnen deelnemers dat combineren met het inkopen van ruitersportartikelen.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen