Gezond de herfst door met Ayurveda

Print
Gezond de herfst door met Ayurveda

Afbeelding: DDL

Cadier en Keer -

In het kader van het Beleefweekend bieden Ayurvedic Practitioners Lydia Reuter en Marjolein Heems zaterdag 26 oktober vanaf 11.00 uur een workshop aan met als werktitel ‘Dagelijkse routine in de herfst’. Locatie is de praktijk voor Natuurgeneeskunde aan de Dorpsstraat 51 in Cadier en Keer.

De herfst is begonnen. Binnen de Ayurveda zegt men, dat elk seizoen zijn eigen karakter heeft. Om gezond te blijven, of het evenwicht te herstellen, is het belangrijk voeding, lichaamsbeweging en levensstijl telkens aan te passen aan de tijd van het jaar. De workshop ‘Dagelijkse routine in de herfst’ geeft tips voor heet dagelijks leven volgens Ayurveda, een eeuwenoud gezondheidssysteem uit India. De kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon inclusief een drankje met versnapering. Meer informatie en aanmelden tot uiterlijk vrijdag 25 oktober via: info@ayurnadi.eu, telefoonnummer 0434071800.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen