Amateurtoneel

Toneelvereniging De Ontknoping speelt Zilvere Brulloft

Print
Toneelvereniging De Ontknoping speelt Zilvere Brulloft

De bühne in ‘theater’ De Klaproos is op 1 en 2 november vrij voor toneelspel De Zilvere Brulloft.

Siebengewald / Afferden / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De bühne in MFC De Klaproos in Siebengewald is op vrijdag 1 en zaterdag 2 november gereserveerd voor de uitvoering van De Zilvere Brulloft. Het door Toneelvereniging De Ontknoping gespeelde en door Riny Roelofs geregisseerde stuk vertelt over het aanstaande feest van Bets en Henk Janssen.

Bets en Henk Janssen zijn 25 jaar getrouwd. Bets wil dit graag vieren, maar manlief Henk is zuinig en ziet dat niet zitten. De heer des huizes zit op het geld en houdt ook de vervanging van de 25 jaar oude gordijnen, meubels en badkamer tegen. Henk heeft wel een puissant rijke tante in Oostenrijk. Tante Edith, is Henks enige familielid. Komt zij voor deze gelegenheid en brengt ze een enorm huwelijksgeschenk mee in de vorm van geld? Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. De Klaproos is vanaf 1930 uur geopend. Kaarten kosten 9 euro en zijn te koop bij supermarkt Haldie en kwalitaria ’t Huukske.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen