‘Evening with Ivo’ met klassiek, blues, Limbosound en soul in Podiumkerkje

Print
‘Evening with Ivo’ met klassiek, blues, Limbosound en soul in Podiumkerkje

Ivo van der Bijl. Afbeelding: Ermindo Armino

Grevenbicht / Elsloo -

Begonnen op de middelbare school met rockbandjes en later dialectrockband Sjach Veer wist Ivo van der Bijl al vlug zijn plek op het podium te vinden. Gospel, country, blues, soul, rock, limbosound en jazz zingt de zanger uit Elsloo vol passie. Opera, operette en klassieke liederen zijn hem niet vreemd. Verre van dat zelfs.

Na zijn studies aan het Ondernemerscollege en het Conservatorium in Maastricht heeft Van der Bijl een boeiende carrière gemaakt. Hij werkte in het Stadtheater in Aachen, bij Opera Zuid, bij André Rieu, met de Luchtmachtkapel, zong bij (semi-) professionele gezelschappen solorollen. Ivo van der Bijl is buitengewoon succesvol als soloartiest en zong bij ontelbaar veel concerten met symfonie-, fanfare- of harmonieorkest, met pianobegeleiding of als hoofdact in een van de vele ‘promsconcerten’ die Nederland kent.

Zo allround als Ivo van der Bijl is - meer dan 30 jaar op het podium - zijn maar weinig artiesten. Het presenteren van evenementen gaat hem goed af, als entertainer brengt hij grote en kleine zalen in vervoering. Een avond vol uitersten, gelardeerd met humorvolle teksten en een gloedvolle warme stem die nooit verveelt. In Limburg wereldberoemd, nu de rest van de wereld nog…

Podiumkerkje Grevenbicht, zaterdag 26 oktober, aanvang 20.00 uur. Entree 13 euro. Reserveren:info@podiumkerkje.nl