Recycle Sint in Sweikhuizen

Print
Recycle Sint in Sweikhuizen

Afbeelding: Johannes Timmermans

Sweikhuizen -

In café Meels in Sweikhuizen, Kerkstraat 4, vindt zondag 3 november van 10.00 tot 14.30 uur een Recycle Sint-evenement plaats.

Dit is een ruilbeurs waar bezoeker zelf speelgoed meebrengen waar zijn of haar kind mee uitgespeeld is. Het speelgoed dat wordt ingebracht, mag worden geruild voor ander speelgoed dat in dezelfde prijsklasse valt.

Het idee achter Recycle Sint is dat de meeste kinderen genoeg speelgoed hebben. Uit onderzoek is gebleken dat vier op de tien kinderen meer dan vijftig stuks speelgoed in huis heeft. Speelgoed dat niet meer wordt gebruikt, is wel nog geschikt voor andere kinderen. Met het weggeven van spullen die je niet meer gebruikt, worden andere kinderen weer blij gemaakt. Door het ruilen dragen deelnemers bij aan een duurzaam sinterklaasfeest.

Spullen die na de Recyle Sint op 3 november nog over zijn, gaan naar een goed doel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen