Video: Magische thee! Jonge amateurvoetballers VV Hellas draaien achterstand om en boeken monsteroverwinning

Print
Klimmen - Een wedstrijd tussen VV Hellas JO11 en Groene Ster JO11 is uitgedraaid op een waar doelpuntenfestijn. Een prachtige volley levert het team een kans op €500 voor het teamuitje op.

Bij rust stonden de de mannen van VV Hellas uit Klimmen/Ransdaal met 0-3 achter. Na de thee begon de Hellas-machine te draaien en werd de achterstand omgebogen in een 12-3 overwinning. Met de mentale weerbaarheid van de heren uit Klimmen/Ransdaal zit het wel goed. Op de video is te zien hoe Jelle Mom een fantastische voorzet van Finn van Aken omzet in een doelpunt. 

Bekijk ook: Zelden vertoond! Amateurclub uit Weert mist 2 strafschoppen binnen één minuut

Goal, misser of redding gefilmd?
Sta jij langs de lijn als leider, supporter, blessuregevoelige speler, bestuurslid of zit je simpelweg vaak op de bank? Hou dan je telefoon bij de hand, neem een opmerkelijk fragment op, stuur de video door naar de redactie en maak kans op eeuwige roem.

De video mag bestaan uit goals, reddingen, missers, bloopers of andere voetbalhoogtepunten ‘op het veld’ en kun je doorsturen t/m maandagmorgen. Diezelfde dag kiest de redactie één opmerkelijke video eruit, die vervolgens op delimburger.nl/ophetveld wordt gepubliceerd.  

Insturen op 3 manieren
Stuur je filmpje door via onderstaand formulier, voeg het nummer van de redactie toe via Whatsapp of stuur je video via Wetransfer naar filmpjes@delimburger.nl. Zo kun je ter plekke op zondagmorgen, of -middag het moment delen met de sportredactie.

Voeg De Limburger toe op Whatsapp | 0611108022

Stuur de video via Wetransfer naar filmpjes@delimburger.nl