Boekpresentatie ‘Kris dus’ in kasteel Aerwinkel

Print
Boekpresentatie ‘Kris dus’ in kasteel Aerwinkel

De cover van het boek. Afbeelding: Yvonne Hensgens

Posterholt -

Schrijfster Yvonne Hensgens presenteert haar nieuwste boek ‘Kris dus’ in kasteel Aerwinkel in Posterholt. Op zondag 27 oktober wordt het eerste exemplaar uitgereikt aan burgemeester De Boer-Beerta.

‘Kris dus’ is ‘een psychologische roman met een verrassende wending, die je een what the fuck -gevoel bezorgt, laat lachen en ontroert’, aldus de flaptekst. Voor het programma ‘Limburgs Land’ op L1 radio heeft Yvonne Hensgens jarenlang columns geschreven, die ze samen met dochter Jip voorlas. Behalve de gebundelde versie van deze columns ‘Mest is meestal poep’, verschenen er van haar had nog twee humoristische romans. ‘Kris dus’ is haar vierde boek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen