Themabijeenkomst ‘taal en digitaal’ voor laaggeletterden

Print
Themabijeenkomst ‘taal en digitaal’ voor laaggeletterden

Taal is overal, ook op tablet, laptop en smartphone. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Venray -

FNV Senioren nodigt in samenwerking met Bibliotheek Venray en FNV Lokaal Limburg Noord laaggeletterden uit om mee te doen aan de themabijeenkomst ‘taal en digitaal’. Deze vindt plaats op woensdag 29 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek van Venray aan de Merseloseweg 59.

De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen, ook niet-leden. Taal is overal. Ook op de computer, tablet en smartphone. Frauke Brouwer van Stichting Lezen & Schrijven en taalambassadeur Jos Jacobs gaan samen met de deelnemers op onderzoek uit wat er nodig is om mee te kunnen doen in de maatschappij. De interactieve voorlichtingsmiddag is gratis toegankelijk. De zaal gaat om 13.30 uur open.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen