Khalif Wailin’ Walter op C-Blues in Cultuurhuis Heerlen

Print
Khalif Wailin’ Walter op C-Blues in Cultuurhuis Heerlen

Khalif Wailin’ Walter. Afbeelding: Cultuurhuis Heerlen

Heerlen / Hoensbroek -

De negende editie van bluesfestival C-Blues vindt zaterdag 2 november plaats in het Cultuurhuis Heerlen. Speciale gast is Khalif Wailin’ Walter uit de Verenigde Staten.

Het festival heeft door de jaren een vaste plek veroverd op de agenda van bluesliefhebbers. Naast lokale en nationale artiesten is de Amerikaan Khalif Wailin’ Walter gestrikt. Verder staan The Bluesdoctors, The Liberators, Robert den Hartigh en The Square Keys op het affiche. John Hendrix heeft de presentatie in handen. „Blues is de onvermoeibare muzikale levensader die al vele generaties blijft boeien en zichzelf steeds op nieuw uitvindt. De ‘roots’ in een grote diversiteit van stijlen in alle pop en rock al sinds eind 19e eeuw. Blues oud? Ja… en toch ook nog springlevend Blues jong? En dat blijft zo”, aldus Hendrix.

C-Blues begint zaterdag 2 november om 20.00 uur en zal tot ongeveer 23.30 uur duren. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa en via www.cultuurhuisheerlen.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →