Digicafé in bibliotheek Gulpen-Wittem

Print
Digicafé in bibliotheek Gulpen-Wittem

Afbeelding: ANP XTRA

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

In bibliotheek Gulpen-Wittem wordt op donderdag 31 oktober van 15.00 tot 16.00 uur een digicafé gehouden onder deskundige begeleiding van Roy Scheffers.

Inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem kunnen in het digicafé terecht met vragen over de computer, e-reader, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Ook met problemen met de smartphone kan men terecht in het digicafé. Bezoekers van het digicafé wordt verzocht om ervoor te zorgen dat het mobiele toestel opgeladen is en dat ook alle benodigde gebruikersnamen en wachtwoorden beschikbaar zijn. De bibliotheek Gulpen-Wittem is gevestigd aan de Willem Vliegenstraat 4. De bibliotheek is telefonisch bereikbaar via 043-4506220.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen