Amsterdam

Veel interesse voor boedel failliet Thomas Cook Nederland

Print
Veel interesse voor boedel failliet Thomas Cook Nederland

Afbeelding: iStock

Er is veel interesse voor de boedel van het failliete Thomas Cook Nederland.

Tot nu toe hebben zich „tien tot enkele tientallen” geïnteresseerde partijen gemeld, aldus de curator van de touroperator, die momenteel gesprekken met de gegadigden voert. Volgens haar wordt gekeken naar zowel de verkoop van het bedrijf in zijn geheel als in delen.

De meerderheid van de geïnteresseerden bestaat volgens de curator uit Nederlandse partijen. Ook enkele buitenlandse investeerders dingen mee. Meer duidelijkheid wordt niet voor het einde van de week verwacht. De curator wil geen verdere informatie vrijgeven over de namen van de kanshebbers of de vordering van het verkoopproces.

Onderdelen van het Thomas Cook-concern in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn inmiddels in andere handen overgegaan. Het vakantie-imperium was een van de grootste reisconcerns ter wereld en viel vorige maand om na het mislukken van een reddingsplan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen