Reginald Thal legt commercieel werk MVV neer: ‘Ik gooi mezelf weer in het diepe’

Print
Reginald Thal legt commercieel werk MVV neer: ‘Ik gooi mezelf weer in het diepe’

Reginald Thal Afbeelding: Peter Schols

Maastricht / Itteren -

Reginald Thal heeft zijn commerciële werk voor MVV neergelegd. De 54-jarige oud-prof wil zich gaan richten op een nieuwe uitdaging.

Thal trad in de zomer van 2018 aan als commercieel directeur ad interim bij MVV. Hij maakte toen al duidelijk dat hij deze job maximaal een jaar wilde vervullen. De voormalige verdediger legde zijn functie officieel op 1 augustus dit jaar neer, maar bleef wel nog een aantal uur per week commercieel manager Tom Daemen - eveneens oud-prof - ondersteunen.

Nu acht hij de tijd rijp om zich weer op iets anders te richten. ,,Met Tom heeft MVV een groot talent in huis. Ik zal als adviseur en supporter nog geregeld bij de club komen, maar ik ga mezelf nu weer in het diepe gooien. Wellicht ga ik trainingen of spreekbeurten geven. En ik denk aan het schrijven van een boek.”

Luister hier naar de nieuwste aflevering van de Voetbalpodcast van De Limburger:

Video: De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee