Installatie nieuwe burgemeester Venray op 7 januari

Print
Installatie nieuwe burgemeester Venray op 7 januari

Luc Winants bij zijn afscheid als burgemeester in Brunssum Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Venray -

Luc Winants wordt op dinsdag 7 januari officieel geïnstalleerd als burgemeester van Venray. Dat gebeurt tijdens een speciale raadsvergadering aan het einde van de middag.

Winants werd op 12 september door de Venrayse gemeenteraad voorgedragen als opvolger van Hans Gilissen, die afgelopen voorjaar bekend maakte te gaan stoppen als burgemeester. Eerder was Winants wethouder in Maastricht en burgemeester in Brunssum. Op dit moment is hij werkzaam als coördinator vluchtelingenopvang voor de provincie Limburg.

De gemeente werkt nog aan een programma voor de speciale raadsvergadering. Er zal hoe dan ook een mogelijkheid zijn om de kersverse burgemeester dan te feliciteren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen