Repair Café in Susteren

Print
Repair Café in Susteren

Weggooien? Mooi niet! Afbeelding: Repair Café Susteren

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

‘Weggooien? Mooi niet!’ Dat is het motto van Repair Café Susteren dat op zaterdag 2 november weer de deuren opent van 13.00 tot 16.00 uur bij Veur Eederein, gelegen aan de Willibrordusstraat 4 in Susteren.

Blaas samen met vrijwilligers kapotte spullen nieuw leven in. Het Repair Café is tevens een ontmoetingsplek. Drink een kop koffie of leen een boek in de gratis bieb. Het Repair Café zoekt nog vrijwilligers. Wie handig is met een naaimachine en drie uur per maand wil komen helpen, mag binnenlopen en zich melden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen