Linner Revue staat in de startblokken

Print
Linner Revue staat in de startblokken

Het raadsel rond de dialect verkeersborden wordt tijdens de revue opgelost. Afbeelding: Linner Revue

Linne -

Nadat er afgelopen weken berichten in de media verschenen over de plaatsing van het eerste dialect verkeersbord in Linne, blijkt nu dat dit geplaatst werd in de aanloop naar de komende Linner Revue, met voorstellingen op 25 en 26 oktober en 1, 2 en 3 november. Vragen rond dit onderwerp worden in deze revue opgehelderd.

In deze revue wordt de Zeskamp waaraan Linne deelnam in 1971 gekoppeld aan de verre toekomst in 2025. Ruim 80 vrijwilligers hebben twaalf geoefend voor deze revue, waarin vier sketches worden opgevoerd, tranentrekkende liedjes zijn te horen, met muziek van een live band en waar zang en dans een wezenlijk onderdeel uitmaken. Locatie is de Harmoniezaal in Linne. Kaartjes zijn online te bestellen of bij Frans Janssen, tel. 06-50546790.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen