‘Mensenbieb’: leen een levend boek bij Bibliocenter Weert

Print
‘Mensenbieb’: leen een levend boek bij Bibliocenter Weert

Leen een ‘levend’ boek bij Bibliocenter Weert. Afbeelding: Bibliocenter Weert

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Wie zijn blik wil verruimen en nieuwsgierig is naar bijzondere verhalen, kan in de ‘Mensenbieb’ een ‘levend’ boek lenen. Op zaterdag 9 november van 11.00 tot 14.00 uur bij Bibliocenter Weert, gelegen aan de Wilhelminsaingel 250.

Uit een catalogus van ‘levende boeken’ kan men dan een mens kiezen met een bijzonder verhaal en hem of haar alles vragen. Ga in gesprek, leer nieuwe werelden kennen. Bij Bibliocenter Weert zijn deze dag ruim twintig ‘levende’ boeken te leen. Alle onderwerpen zijn te vinden op de website. Hier kan men zich ook aanmelden.

De mogelijkheid om een ‘levend boek’ te lenen wordt in het kader van ‘Weert Respecteert’ aangeboden door Bibliocenter in samenwerking met de Mensenbieb. De Mensenbieb brengt mensen letterlijk met elkaar in gesprek en wil daarmee bijdragen aan verbinding en meer wederzijds begrip in de samenleving.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen