Grote drugsactie: negen aanhoudingen bij zes invallen in Parkstad

Print
Grote drugsactie: negen aanhoudingen bij zes invallen in Parkstad

De ontdekte hennepplanten. Afbeelding: Wijkagent Brunssum Twitter

Brunssum / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Bij invallen in zes woningen in de regio Parkstad heeft de politie dinsdag negen personen aangehouden. Bovendien zijn zo’n 2500 hennepplanten in beslag genomen.

De politie kreeg de hennepkwekerijen in zicht door een eerdere controle van een woning in augustus in Brunssum. De actie van dinsdag omvatte invallen in woningen aan de Pastoor Hagenstraat en Prins Hendriklaan in Brunssum, de Hoogstraat en Vogelzankweg in Landgraaf , de Weustenraedtstraat in Hoensbroek plus de Kempkensweg in Heerlen.

Op het laatste adres vond de politie sporen van wat ooit een kwekerij was. In de andere woningen waren in werking zijnde kweekinrichtingen, drogerijen en werden een paar kilo afgeknipte toppen gevonden.

De opgepakte verdachten zijn vier mannen en vijf vrouwen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen