DOP Nieuwdorp houdt wijkavond over toekomstplannen

Print
DOP Nieuwdorp houdt wijkavond over toekomstplannen

Buurtcentrum Nieuwdorp. Afbeelding: GoogleMaps

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

DOP Nieuwdorp houdt maandag 28 oktober om 19.30 uur een wijkavond in Buurtcentrum Nieuwdorp waar de toekomstplannen van de wijk met bewoners worden besproken.

Eind 2018 en begin 2019 is het dorpsplatform in gesprek gegaan met inwoners, verenigingen, ondernemers en instellingen over de toekomst van de wijk. Hier zijn vijf thema’s uit ontstaan: Bruisend Hart, Duurzaamheid, Aanpak huurwoningen, Communicatie en Sociale kracht & kwetsbaarheid. Per thema worden de voorlopige plannen beschreven die uiteindelijk worden aangeboden aan de gemeente. Voor het zover is, wil het platform deze eerst met de wijk bespreken. De bijeenkomst maandag is voor iedereen toegankelijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen