Informatieavonden nieuwbouw Banholt en Sint Geertruid

Print
Informatieavonden nieuwbouw Banholt en Sint Geertruid

Afbeelding: Marcel van Hoorn.

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De nieuwbouwplannen in Sint Geertruid en Banholt staan centraal tijdens informatieavonden in beide kernen op maandag 28 oktober (St. Geertruid) en donderdag 31 oktober (Banholt). Beide avonden beginnen om 19.30 uur.

De informatieavonden volgen op eerdere bijeenkomsten waar inwoners konden inspreken. Op basis van deze inspraak zijn de nieuwbouwplannen aangepast. In Sint Geertruid wordt de avond gehouden in café-zaal Trefpunt aan de Schoolstraat 11 en in Banholt in café Der Boemeler aan de Bredeweg 1.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen