Jaylynn veertiende bij Europees Kampioenschap canicross

Print
Jaylynn veertiende bij Europees Kampioenschap canicross

Jaylynn Weijermans in actie met haar begeleidster en hond Yuki. Afbeelding: Lars Senden

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Kerkrade / Eygelshoven / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren -

De Europese Kampioenschappen canicross (rennen met je hond) zijn onder zware omstandigheden afgewerkt.

Aan de wedstrijd, afgelopen weekend in het Belgische Chevetogne, deden zeven teams uit Parkstad en de Westelijke Mijnstreek mee. De hoogste klassering werd behaald door Jaylynn Weijermans, die met haar hond Yuki in de categorie kids veertiende werd.

In de landenestafette werd Nederland, met twee van de drie lopers uit Limburg, derde. De ploegleider uit Voerendaal: „We kijken terug op een mooi en sportief, maar bovenal modderig EK”.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen