Erespeld voor oud-baas van De Turfhoeve

Print
Erespeld voor oud-baas van De Turfhoeve

Erespeld van de gemeente Horst aan de Maas. Afbeelding: gemeente Horst aan de Maas

Sevenum -

De 85-jarige Harry van de Kolk uit Sevenum, voormalig eigenaar/directeur van restaurant De Turfhoeve in die plaats, heeft dinsdagavond de erespeld van de gemeente Horst aan de Maas ontvangen.

Burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas heeft de speld uitgereikt in De Turfhoeve, waar Van de Kolk van 1974 tot en met 1997 de scepter heeft gezwaaid. In die tijd heeft de ondernemer van een pannenkoekenhuis het restaurant gemaakt dat er nu staat.

Daarnaast heeft de nu 85-jarige zich altijd ingezet voor de Sevenumse gemeenschap. Dat doet hij nog steeds. Het kerkgenootschap, de heemkundevereniging, de voedselbank, het Peelmuseum, de vrienden van het verzorgingshuis Sevenheym, volleybalvereniging Athos en vrijwilliger bij het OLS in Sevenum afgelopen zomer; het is maar een greep uit de vele onbetaalde baantjes die Van de Kolk (heeft) bekleed.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen