Verdronken kleuter liep zelf water in bij binnenspeeltuin

Print
Verdronken kleuter liep zelf water in bij binnenspeeltuin

Tijdens een uitje naar de binnenspeeltuin in Aalsmeer (niet op de foto) verdronk een 4-jarig jongetje. Afbeelding: AD

De kleuter die zondag in Aalsmeer overleed na verdrinking vlakbij een binnenspeeltuin is zelf het water ingelopen. Dat blijkt uit camerabeelden die de politie heeft bekeken, meldt NH Nieuws.

Het 4-jarige jongetje raakte zondag vermist toen hij in de binnenspeeltuin in Aalsmeer speelde. Hij werd na een zoektocht buiten in het water gevonden. Het mannetje is nog naar een ziekenhuis in Leiden overgebracht, maar die hulp mocht niet meer baten.

Lees ook: Kleuter komt om na val in water bij speeltuin

De politie had eerder al geen aanwijzingen voor een misdrijf. Na het bekijken van de camerabeelden is dat definitief uitgesloten en blijkt het te gaan om een noodlottig ongeval. Het mannetje is zelf naar buiten gelopen en het water in gegaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen