Filmopnames in centrum Valkenburg

Print
Filmopnames in centrum Valkenburg

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

In het centrum van Valkenburg vinden zaterdag opnames plaats voor de Indonesische speelfilm Ranah3Warna, geproduceerd door Mata Hari Media.

Er wordt gedraaid op het Kerkplein en in de Pelerinstraat en omliggende straten, in de Gosewijnstraat en op Theodoor Dorrenplein, in de Bogaardlaan (langs het water) en in de Maternusstraat.

Aangezien de film zich afspeelt in de jaren tachtig van de vorige eeuw, is het belangrijk dat er geen moderne auto’s of andere moderne attributen in beeld komen. Om dat te realiseren, verzoekt de gemeente om zaterdag van 07.00 uur tot 18.30 uur niet te parkeren op het plein rondom de HH Nicolaas en Barbarakerk, de Gosewijnstraat / Theodoor Dorrenplein, in de Boogaardlaan en in de Maternusstraat.

Verkeersregelaars

Leveranciers kunnen tussen 7.00 uur en 11.00 uur laden en lossen zoals gewoonlijk. Er zullen de hele dag ervaren verkeersregelaars aanwezig zijn, die er ook voor zorgen dat er tijdens de opnames - alleen als de camera draait - geen mensen door het beeld lopen.

Ranah 3 Warna

Ranah 3 Warna is de tweede roman (best seller boeken reeks) van Ahmad Fuadi. Deze roman is de tweede van de Negeri 5 Menara-trilogie die het verhaal vertelt van Alif die net zijn school in Pondok Madani (PM) Ponorogo Oost-Java heeft voltooid en de droom heeft Amerika te bereiken. Kijk voor meer informatie over de film op www.mataharimedia.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu