Man (44) steelt voor honderden euro’s aan kleding en accessoires

Print
Man (44) steelt voor honderden euro’s aan kleding en accessoires

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP XTRA

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft afgelopen vrijdag een 44-jarige man in Venlo aangehouden nadat hij meerdere winkeldiefstallen heeft gepleegd.

Dat meldt de politie dinsdag op Facebook.

Volgens de politie had hij bij diverse winkels voor honderden euro’s aan kleding en accessoires gestolen. Hij viel door de mand toen winkelpersoneel hem herkende van een eerdere diefstal en betrapte hem vervolgens opnieuw. De dader nam de benen, maar werd later in de Venlose binnenstad in de boeien geslagen.

De gestolen spullen zijn inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaren. De man was al weken in beeld bij de politie vanwege de winkeldiefstallen en had bij meerdere winkels een toegangsverbod. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen