Loods met compleet ingerichte hennepkwekerij in Horst gesloten

Print
Loods met compleet ingerichte hennepkwekerij in Horst gesloten

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De politie en de gemeente Horst aan de Maas hebben maandag bij een controle in een loods in Horst een compleet ingerichte hennepkwekerij ontdekt. Op last van de burgemeester is het pand gesloten.

Volgens Nieuws uit Horst aan de Maas hadden buurtbewoners melding gemaakt van verdachte gedragingen rondom het pand aan de Kranestraat.

Toen er een kijkje werd genomen door de politie bleek alles klaar te staan voor een hennepkwekerij. Alleen de planten ontbraken. Wie hier verantwoordelijk voor is, is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen