Loods met compleet ingerichte hennepkwekerij in Horst gesloten

Print
Loods met compleet ingerichte hennepkwekerij in Horst gesloten

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De politie en de gemeente Horst aan de Maas hebben maandag bij een controle in een loods in Horst een compleet ingerichte hennepkwekerij ontdekt. Op last van de burgemeester is het pand gesloten.

Volgens Nieuws uit Horst aan de Maas hadden buurtbewoners melding gemaakt van verdachte gedragingen rondom het pand aan de Kranestraat.

Toen er een kijkje werd genomen door de politie bleek alles klaar te staan voor een hennepkwekerij. Alleen de planten ontbraken. Wie hier verantwoordelijk voor is, is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen