Infomiddag rond dyslexie

Print
Infomiddag rond dyslexie

Afbeelding: Oudervereniging Balans

Panningen -

De afdeling Limburg van Oudervereniging Balans houdt woensdag 20 november van 14.00 tot 16.30 uur een infomiddag bij Bibliotheek Maas en Peel op het Wilhelminaplein in Panningen.

Bezoekers kunnen diverse presentaties, een filmvertoning en een infomarkt bijwonen. Ook diverse hulpverleners en ervaringsdeskundigen maken hun opwachting. Tijdens de activiteit wordt informatie gegeven over de mogelijkheden die er zijn om kinderen met dyslexie te helpen. Tevens gaat aandacht uit naar wat kinderen en ouders van school en zorg mogen verwachten. Door ouders te ondersteunen, kunnen zij beter samenwerken met school en zorg.

De middag is bedoeld voor ouders en hun kinderen met lees- en spellingproblemen en dyslexie. Andere belangstellenden zijn ook welkom. Deelname is gratis. Klik hier om u aan te melden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen