Secretaresse van advocaat Jos Brech mishandeld

Print
Secretaresse van advocaat Jos Brech mishandeld

Advocaat Gerald Roethof. Afbeelding: ANP

Bij het advocatenkantoor van Gerald Roethof aan de Ceintuurbaan in Amsterdam is woensdagochtend een secretaresse mishandeld. De verdachte is opgepakt.

Advocaat Roethof verdedigt onder andere de belangen van Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen.

Een man kwam al scheldend het advocatenkantoor binnen en zei op zoek te zijn naar een collega van een aan Roethof Advocaten gelieerd kantoor, vertelt Gerald Roethof. ,,Die collega werkt niet bij mij, werkt niet voor mij en was daarom niet bij mij op mijn kantoor aanwezig.’’

Aangevallen

Op dat moment was alleen het secretariaat aanwezig, dat de man verzocht rustig te blijven en het pand te verlaten. ,,Dat deed hij niet’’, vertelt Roethof. ,,Hij heeft mijn secretaresses aangevallen en mishandeld en vernielingen aangericht.’’ Roethof benadrukt dat de man geen cliënt van het kantoor is.

De politie vertelt dat ze kort na het incident een verdachte hebben aangehouden. Een vrouw is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak en bekijkt de camerabeelden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen