Verkeersdode op A73 is 62-jarige man

Print
Verkeersdode op A73 is 62-jarige man

Afbeelding: ANP

Een 62-jarige man uit Malden is om het leven gekomen bij het verkeersongeluk, dinsdagochtend op de A73 ter hoogte van Wijchen. Dat heeft de politie woensdagmiddag bekendgemaakt.

Het voertuig van het slachtoffer werd geplet tussen zwaarder materieel toen een vrachtwagen inreed op een file. Bij het ongeval waren twee vrachtauto’s een bestelbus en twee personenauto’s betrokken.

Een van de vrachtwagenchauffeurs en de bestuurder van de bestelbus raakten zwaargewond. De inzittenden van de andere personenauto, een gezin met twee kinderen, raakte lichtgewond. De bestuurder van de andere vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Lees ook: Dodelijk ongeluk A73: ‘Vrachtwagen knalde in volle vaart op stilstaand verkeer’

Getuigen

De politie heeft woensdag getuigen gehoord. Een woordvoerder: ,,Mogelijk dat we ook nog andere mensen benaderen. Natuurlijk willen we ook de weggebruikers spreken die als slachtoffer naar het ziekenhuis zijn vervoerd.”

De komende week wordt verder onderzoek gedaan door de afdeling Verkeersongevallenanalyse en het politieteam, aldus de politiewoordvoerder. ,,Die verschillende aspecten leiden tot een compleet beeld maar dat vraagt tijd.”