Figuranten gezocht voor levende kerststal in Posterholt

Print
Figuranten gezocht voor levende kerststal in Posterholt

Wie wil er voor een dag in de rol van Jozef, Maria of herder kruipen? Afbeelding: Loraine Bodewes

Posterholt -

De stichting Natuurlijk! Posterholt is op zoek naar figuranten voor een levende kerststal. De stal wordt onderdeel van het Moonlight Shopping, een sfeermarkt die op vrijdag 13 december in de late middag en avond in het centrum van het dorp wordt gehouden.

Het initiatief voor het evenement is afkomstig van een groot aantal ondernemers uit het dorp in samenwerking met de stichting Natuurlijk! Postert.

Belangstellenden die voor een dag de rol van bijvoorbeeld Maria, Jozef, herder of engel willen vertolken kunnen contact opnemen met bestuurslid Larissa Stoffels van de stichting Natuurlijk! Postert via het e-mailadres larissastoffels@gmail.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen