Bevrijdingsconcert in Schimmert

Print
Bevrijdingsconcert in Schimmert

Afbeelding: Luc Lodder

Schimmert -

Fanfare St. Caecilia geeft een bevrijdingsconcert met als titel ‘De Engelenburcht’ in de Remigiuskerk van Schimmert op zaterdag 9 november om 20.00 uur.

Aan de voorstelling werken daarnaast Ann Van Dessel, Jan Vanlangendonck, Mohamed Sultan, schutterij St. Sebastiaan Schimmert en de Heemkundevereniging Schimmert mee. Zij belichten tijdens de voorstelling de geschiedenis van een klein dorpje tijdens de oorlog. In een 75 minuten durende voorstelling kruipen Ann, Jan en Mohamed in de huid van verschillende personages. De voorstelling gaat over hoe gewone mensen in een landelijk dorp de oorlog beleefden. Ze vertellen de geschiedenis gezien door de ogen van de mensen die er deel van uitmaakten. Tekst en muziek vormen één geheel. De muziek is van Simon van Hoecke en de tekst van An van Dessel. Voorafgaand aan het concert is om 19.30 uur een inleiding.

Voor meer informatie en kaart zie www.fanfareschimmert.nl of de Facebookpagina. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro, jeugd onder 16 jaar betaalt 7,50 euro. Aan de kassa kosten kaarten respectievelijk 15 en 10 euro.