‘Praatstok maken’ tijdens workshop in Lemiers

Print
‘Praatstok maken’ tijdens workshop in Lemiers

De workshop ‘praatstok maken’ wordt gehouden in De Wij. Afbeelding: Diana Scheilen

Lemiers -

Tijdens het Beleefweekend wordt op zondag 27 oktober vanaf 11.30 uur een workshop ‘praatstok maken’ gehouden op het terrein De Wij. Deelname kost 7,50 euro.

De Wij is 1,4 hectare voormalig weiland dat omgevormd is tot een oefenplek in zelfvoorziening . Tijdens het Beleefweekend is de Wij geopend voor bezoekers en zijn er activiteiten. Een daarvan is de workshop ‘praatstok maken’.

Tijdens een dialoog komen mensen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema. Een handig hulpmiddel bij deze vorm is de praatstok ofwel de ‘talking stick’. Tijdens de workshop maak deelnemers hun eigen praatstok. Deze kan gebruikt worden voor de sier, maar ook voor de groepsgesprekken.

De Wij ligt aan het einde van de straat ‘Oud Lemiers’ in Lemiers, de ingang ligt tussen huisnummer 26 en 32. Aanmelden is gewenst, er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Deelnemers dienen een eigen mes mee te nemen. Meer informatie via de website https://dewij.nl/

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen