Video: Trijntje Oosterhuis daagt Lex Uiting uit tot duet

Print
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld - Trijntje Oosterhuis staat vrijdag 1 november op de bühne in het Venlose poppodium Grenswerk. De zangeres nodigt Lex Uiting uit om samen met haar een duet te zingen.

Via haar Instagram daagt ze de oud-stadsprins uit tot een duet. ,,Hee Lex! Jij komt uit Venlo. Wat doe je op 1 november?", begint de video.

Oosterhuis vraagt Uiting om mee te doen met de Wereld zonder jou-challenge. Het razend populaire nummer Wereld Zonder Jou kwam in 1996 uit en ze zong het in duet met Marco Borsato. Oosterhuis daagde eerder Leo Alkemade en Pim Muda uit om samen met haar het lied ten gehore te brengen.

'Super leuk vinden'
Het liedje begint met ‘Ik heb een masker opgezet’. Waarop Trijntje reageert: ,,Daar moet jij alles van weten. Jij bent prins carnaval geweest, jij weet alles van maskers." In haar video zegt ze te hopen dat Uiting komt. ,,Ik zou het super vet leuk vinden als je met mij de Wereld zonder jou-challenge wil aangaan", zegt de zangeres.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen