Zittesje revuu op Limburgse televisie

Print
Zittesje revuu op Limburgse televisie
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Dat de ‘Zittesje revuu’ heel Limburg laat lachen, kan men komend weekend ervaren op de televisie. Dan zenden twee televisiezenders de registratie uit van de revue ‘Oppetied’.

L1 zendt de registratie van ‘Oppetied’ uit op zondag 27 oktober om 12.00 uur. Bie Os heeft de ‘Zittesje revuu’ geprogrammeerd op zaterdag 26 oktober om 19.30 uur en op zondag 27 oktober om 15.00 uur. Deze revue stond in 2016 negen avonden in een zo goed als uitverkochte Schouwburg De Domijnen in Sittard. Voor het eerst in de historie van de ‘Zittesje revuu’ heeft een professionele cameracrew de verrichtingen van de spelers nauwgezet in beeld gebracht zodat er een televisiewaardige registratie is ontstaan. De registratie is tot stand gekomen dankzij Maarten Welzen, eigenaar van Welzen Studio’s uit Sittard.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →