Beste Zangers veroveren Nederland: tweede show Ahoy aangekondigd

Print
Beste Zangers veroveren Nederland: tweede show Ahoy aangekondigd

Afbeelding: AVROTROS

Beegden -

Rotterdam kan zich in mei opmaken voor niet één maar twee shows van Beste Zangers Live. Ook op 22 mei treden in Ahoy verschillende oud-deelnemers van het populaire tv-programma op, kondigde de organisatie vrijdag aan.

Tijdens het concert staan onder anderen Glennis Grace en Davina Michelle op het podium. Beiden scoorden dankzij het programma een nummer 1-hit. Ook Trijntje Oosterhuis en Julia Zahra zijn erbij, net als deelnemers van afgelopen seizoen, de in Beegden opgegroeide Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters en Rolf Sanchez.

Lees ook: Floor Jansen nu ook in Nederland een ster: ‘Ik ben een maedje van ’t zuuje, al spreek ik geen dialect’

In Beste Zangers gaan artiesten de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. De zangers leren elkaar op een andere manier kennen en verdiepen zich in elkaars repertoire.

De kaartverkoop voor de concerten op 22 en 23 mei is al begonnen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen